Tack 2009

Tack för detta år 2009.

Tror den största höjdpunkten var att få köpa en sommar stuga.
Eller att få besöka världens bästa juting i Jönköping 2 gånger
Eller att få bli moster
Eller att vi överlevde en lågkonjunktur
Eller att jag fick ha 8 veckors semster
Eller att jag lyckats hålla min vikt , trots bristande motivation
Eller att jag nu vid en ålder av 28 år insett att man är på tok för dålig på att berätta för sina nära och kära hur sjukt mycket dom betyder för mig.
Vill ta tillfället i akt och tacka er för ett underbart 2009 och hoppas att ni alla får ett lika bra 2010.
Älskar er , ni vet vilka ni är mina vänner.

Ska skåla in det nya året tillsammans med Björn och min syster och hennes Patrik , mysigt värre...

Gott nytt år på er mina vänner

Julfest.

Ikväll har vi varit på gummans dagis julfest. Är ju bara hur mysigt som hellst att höra dom små liven sjunga julsånger och bara va så söt som dom kan.
Tror dock det är första gången på väldigt länge Elsa varit så sjukt tyst så himla länge. Hon stod där som ett litet ljus utan att röra en fena eller ens röra munnen. Förstår att dom på dagis tycker att hon är en underbart barn att ha att göra med om hon jämt är så snäll. Kan inte tro att det är samma unge.

Har förövrigt avklarat min 5e arbetsdag på raken så om ytterligare 4 dagar får jag ha helg och sen jobba lite mer innan jul. Är något överlycklig att jag tog ledig mellandagarna osv. Känns som om jag behöver va hemma en stund och se över mitt hus å bara mysa med gumman...

hörs börs..

Jul pyssel för hela slanten.

Idag har vi haft celebert besök av familjen Lundberg/Boman. Vi har gjort julpyssel med dom små samt ätit tomtegröt och haft "lilla julafon". Har varit en helt underbar dag med underbara människor.
Prövade att koka risgrynsgröt i Tupperwere skålen och det va oerhört smidigt och enkelt och sen blev det gott oxå , rekomenderar verkligen er att göra det.

Nu sitter jag här och länner den fatala tröttheten. Har lite bekymmer med min dotter på nätterna nu. Hon har varit fruktansvärt förkyld vilket lett till att hon inte sovit nå bra alls. En natt här i veckan vaknade jag av att det var ett jäkla liv på nedervåningen , min första tanke var -Kattjävlar. Men när jag låg å lyssna så insåg jag att det var Elsa som var nere. Fick smått panik och skyndade mig ner och hittar henne sittandes på köksbänken där hon skalat och ätit upp 2 clementiner samt gjort sönder sin chokladadventskalender. Tro mig att det inte var en glad mamma som gick ner till henne men nu i efterhand kan man ju le lite åt det men just då var det inte kul alls.
Så om detta fortsätter så måste jag ju komma på en lösning för att inte hon ska gå ner under natten. Är en liten nackdel att min käre man jobbar natt så jag får ta allt varje natt själv men jag hoppas verkligen att det går över snart.

Sen börjar jag va i sjukt stort behov av an klippning med är för seg för att få tummen ur att ringa och försöka få mig en tid.
Börjar va så desperat att jag snart ber min syster. Och det är inget bra tecken för då vi var små så klippte hon alla våra barbiedockor med bristande resultat. Men det bästa var en gång då hon tyckte att hon hade för lång pannlugg så hon tog fram sin sax och skulle klippa ett titthål. Ni kan ju bara tänka er hur det såg ut i hennes lugg efter försöket till titthål. (Hon missa lixom att man inte kan bara göra en litet runt titthål...)
Så om någon vänlig själ vill sköna mig från min systers sax så hör av er.

Fortsatt trevlig helg på er...

Pöss


RSS 2.0