Väskan är packad...

Nu börjar jag va färdig packad inför morgondagens avresa mot Jönkping. Väskan är fylld me bra att ha saker och jag är fylld med förväntan inför en helg tillsammans med min kärleks tjej.
Hoppas på bra väder bara....

Har fått mig en ny frisyr idag vilket känns väldigt bra , va ju ett tag sen sist nu så det behövdes verkligen...

Solen ha stekt även idag , men till min stora fasa verkar jag ha drabbats av soleksem , någon som har ett bra tips till att råda bot på dom?
Gumman va nog den lyckligaste i hela världen idag när hon fick premiär bada i sin pool ute på gräset idag , hann tyvärr inte ta några bilder på en mycke glad prinsessa men ni kanske kan tänka er.

Känner att jag inte ha ro i kroppen att sitta still så jag funderar starkt på att gå ner och ta mig ett glas vin och bara njuta av en underbar sommarkväll ute på altanen.

Puss på er , och ha det nu så bra medans jag är borta.

P.s Elin se till att knipa igen barna födandet tills din syster kommer hem igen....D.s

Blodet tog slut....

Vad handlar alla dessa satans mygg om är min stora fråga för dagen?

Efter vi hade ätit middag tillsammans med min mamma å Elsas favorit farbror så skulle jag ut och fortsätta klippa gräset.
Hann bara sätta mig på gräsklipparn å starta den och sen kom det ett skyfall. Men detta skyfall kom det minst en biljon mygg som tyckte att mina apelsin liknande korvben såg mycke aptitliga ut så jag blev tvungen att ge upp. Så om ni passerar min något moikhan liknande gräsmatta så vet ni varför det blev så.

Som tur är har jag och gumman haft en helt underbar dag på Källan tillsammans med min syster å min mamma.
Att bada va väldigt skönt omen det tog ett tag innan gumman vågade sig ner i vattnet men när hon väl kom ner va det som om hon inte ville upp igen.
Efter badet tog vi oss en trappa upp och avnjöt en helt underbar sommarbuffe med allt möjligt gott.
Är bara hur mysigt som hellst att få tillbringa en dag tillsammans med mamma å syster min. Känns som om det blir på tok för sällan.

Borde egentligen va nere och städa lite men det kändes inget lockande. Hade tänkt lämna mitt hem i skinande glans ihopp om att det ser ut så när jag återvänder efter min mini semester , tur att jag har imorgon kväll på mig att städa oxå.
Fast nu måste jag gå ner om jag ska hinna något innan mitt älskade Hell´s kitchen börjar.

Puss på er alla , (och en extra till min mamma å syster efter en underbar dag...)

Tydligen....

...så hade även jag trillat dit i bloggträsket. Varför är mycke svårt att veta , skyller på grupptryck.
Eller så är man rastlös efter första semesterdagen?!?!?!?!
Får leva på hoppet att jag hittar på något roligt att fylla mina dagar men så det blir ett eller annat inlägg.

Har förövrigt just gjort bort min första semesterdag av mina 8 veckor. Vädret har varit alldeles underbart så jag har njutit i fulla drag. Märker dock på mitt röda skinn att det va på tok för längesedan jag mötte solen sist ,men nu ha jag ju beställt en underbar sommar så det lär väl hinnas med fler dagar i solen.

Imorgon åker jag och gumman iväg till Källan tillsammans med min syster och min mamma för att bada och äta god lunch. Ska bli sjukt kul att göra något tillsammans med dom en dag. Hoppas bara att inte min söta dotter smälter bort i vattnet , finns en stor risk för detta tror jag bestämt.

Måste få göra en liten kommentar bara om det totala lyckan som inträffade idag. Var ute och lekt med gumman på förmiddagen och hon traskade som vanligt över på grannens tomt och ville leka där. När jag står och tittar på henne ser jag till min stora glädje att våra grannar införskaffat en stor gasolmyggdödare , den ska räcka till 5000 kvm så jag hoppas att den tar bort några myggor från oss oxå.
Ha tydligen så mycke mygg ute att det inte går att va ute på kvällen....

Ha just pratat med min kärleks tjej nere i Jönköping  och jag längtar så sjukt mycke efter henne nu att jag snart dör.
Tur att det snart är torsdag så jag får njuta av henns sällskap nere i Småland...


Puss å go natt på er

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0