Hemlig resa...

Japp det stämmer , imorgon åker denna familjen Örnered på en hemlig resa. Dock vet jag vart det bär iväg men inte min käre Björn. Det är en försenad 30 års present från några mycke goá vänner som väntar oss i helgen.
Har börjat smygpacka och fixa under dagen , allt utan att han vet något. Ska bli kul att märka när han kommer på vart vi ska. Så håll era tummar att vi får fint väder och många skratt under helgen. Ska bli så jäkla skönt att få komma ifrån denna byggarbetsplats som vårt hem numera är.

Sen idag ha jag börjat grubbla på vad jag vill bli när jag blir stor. Önskar att jag hade ett drömyrke men icket , känner mig lika oviss nu som för 10 års sedan.
Kan ingen banka i mig lite vett så jag kan ta tag i mitt liv snart , börjar ju va allt annat än purung nu ju..
VAD SKA JAG BLI NÄR JAG BLIR SToR?

Well well , nu hägrar duschen.

Puss på er mina sköna

Attan vad tiden går...

Sjukt vad fort tiden går. Söndagen bestod av kalas för att fira vår prinsessa som blev 2 år dagen till ära. Kan inte för allt i hela världen förstå vart dessa 2 år tagit vägen , tycker att det känns som igår man fick komma hem från Bb med henne och börja sitt liv som småbarns förälder. Blir dock samtidigt lite rädd över hur fort tiden går , jag menar i detta tempo är hon ju snart en hormonstinn 14 åring..
Hon fick många fina presenter av alla besökare som kom förbi , dock va nog favoritpresenten ett pippi långstrump hus som hon så stolt visade upp för alla som var här. Tro mig att hon är rätt söt när hon styr och ställer över sitt pippi hus.

Sen fick jag mig den bästa presenten någonsin igår kväll. Min kära syster kom hem från Bb igår kväll så jag åkte dit så fort det bara gick för att få se det lilla underverket. Och hon är ett underverk , låter som en klyscha men hon är det vackraste barnet jag vet. Är stolt över min syster så ord räcker inte till , att dom kommit hem med ett sånt underverk gör ju att man blir helt tårögd. Dock kan det hända att jag kommer att kidnappa henne någon dag , men jag ha sagt till elin att dom inte ska misstänka mig den dagen det händer..

I morgon ska jag och gumman åka med Berith till svansele vildmarkscenter och titta på djur och äta god mat. Blir super kul att få åka iväg en dag och göra något annat.
Med tanke på hur kul gumman hade på Lyckele djurpark så lär det nog bli succé imorgon med.

Vet att jag varit sjukt dålig på att uppdatera min blogg men vi ha varit internet lösa i en evighet , men nu ska det bli ändring på det.

Ha en underbar kväll...

pöss


Äntligen...

äntligen funkar vårt internet igen och Ätnligen har jag blivit moster.
Är så sjukt glad för min systers skull att ingen kan ana..

Penisonärs varning...

Alltså jag kom på mig själv idag när jag stod å lagade middag att jag börjar va för mycke penisonär för vad som är lovligt för en i min ålder. Dagens middag bestod av kokt fläsklägg och egenhändigt gjort rotemos , nästan så man skäms för att berätta det. Fast det blev gott så jag förlåter mig själv i stort sett.

Har haft en väldigt händelselös dag idag. Björn behövde lite hjälp med utbyggnaden idag så då fick Elsa va med sin mormor under tiden , tror att gumman mår bra av att se någonannan än sin mamma ibland.

Min älskade syster fick lov att bjuda oss på fika nu i eftermiddag för hon hade varit duktig och bakat världens godaste bullar. Nu är mitt enda dilemma hur fan jag ska lyckas göra inbrott och sno alla bullar utan att hon märker det. Skulle kanske gå vägen om jag gör en iscensättning så det verkar som om deras hund ätit upp alla , detta tål att tänkas på.

Alltså nu är det bara 6 veckor kvar av semestern , visst är det märkligt vad tiden går...

Ha inte tid att tjorva på här längre , försöker mig ju på konsten att få titeln årets bästa moster så det innebär nog många sena kvällar för mig här framöver om jag ska hinna med det jag tänkt hinna till min syster får sitt efterlängtade barn.

Och vad ska man hitta på imorgon?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!!?

Puss

Hemma igen sen några dagar..

är tydligen inte snabbast på att komma mig för att skriva ett inlägg.

I torsdags kväll förra veckan åkte jag som ni alla vet ner till jönköping för att hälsa på kärleks Karro , stannade där tills tisdag då tåget gick norröver igen.
Ha haft en alldeles underbar helg nere med henne. Solen sken även där nere och humöret var på topp.
Vi ha hunnit med lite shopping , solning , en resa till Gränna , ätit och druckit gott samt varit livsnjutare av rang (nästan så man skäms när man tänker på hur bra jag hade det)
tyckte inte att jag köpte så mycke där men när väskan skulle packas så var det på bristnings gränsen men allt fick plats men det var med nöd å näppe.
Längtar redan tillbaka dit ner men nu lär det dröja ett tag innan jag åker ner igen.
Har räknat ut att jag åkt 720 mil på 8 månader för att träffa karro , det säger väl lite om vilken underbar männsika hon är.
Vill tacka henne för gästfriheten samt ett trevligt sällskap , kommer att leva på detta länge nu...

Här hemma har det äntligen börjat att hända grejer med utbyggnaden , Björn har fått upp ett il så det går framåt sakta men säkert. Så nu för tiden på dagarna försöker jag hitta på så mycke som möjligt att göra för mig och gumman så vi inte är hemma och stör min egen byggare bob.
Dock börjar ideérna ta slut på vad vi ska hitta på. Har ni några bra förslag på vad vi ska ta oss för att göra så hojta till.

Nu ska jag slöa framför Tvn i väntan på att John Blund ska komma till mig.

puss på er...

RSS 2.0